Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Καταχωρήστε Νέα Εκδήλωση
  Προηγούμενες 
Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκδηλώσεις για την 25η Νοεμβρίου: παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας εναντίον των γυναικών

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, ημέρα που έχει ανακηρυχθεί, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 1999, ως Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, αποφάσισε να προχωρήσει την ημέρα αυτή σε μία σειρά από εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας έτσι την διάσταση του φαινομένου.  Από το Σεπτέμβρη του 2014 συστήθηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου «Επιτροπή Ισότητας και Ίσων Ευκαιριών», με τη συνοπτική ονομασία "ΑΙΓΑΙΟ 50:50 - Ισόρροπη Συμμετοχή". Στο πλαίσιο του έργου της, η Επιτροπή έχει αποφασίσει τη διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων στις 25 Νοεμβρίου για την ευαισθητοποίηση των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών.

Στο πλαίσιο αυτών, σε κάθε Πανεπιστημιακή Μονάδα, θα γίνει προβολή ενημερωτικού βίντεο την Τρίτη 25/11 και ώρα 12:00 μ.μ., με ημίωρη διακοπή της εκπαιδευτικής και διοικητικής λειτουργίας, ενώ θα διακινηθεί και ενημερωτικό υλικό. 

Για τις εκδηλώσεις στις επιμέρους Πανεπιστημιακές Μονάδες θα ενημερωθεί η ακαδημαϊκή κοινότητα με σχετικό δελτίο τύπου της Επιτροπής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την καταχώρησή σας
Επικοινωνήστε: AegeanWebmasters@aegean.gr

 

 

 
 

Κορυφή Σελίδας