Νέα & Εκδηλώσεις Δελτία Τύπου

Νέα & Εκδηλώσεις Δελτία Τύπου  

Οι φοιτητές του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου γυρίζουν μόνοι τους καθημερινές εκπομπές για την ΕΡΤ! Μεταδίδονται κάθε βράδυ στις 23.30 (ΕΡΤ2).
Δελτίο Τύπου
 

 
29 Σεπτεμβρίου  2016

Για τέταρτη χρονιά φέτος το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και οι τεταρτοετείς φοιτητές του καταφέρνουν κάτι που κανένα άλλο τμήμα ΑΕΙ στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει: να παράγουν κάθε μέρα δεκάλεπτες εκπομπές επαγγελματικού επιπέδου για τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ) οι οποίες μεταδίδονται καθημερινά σε εθνικό δίκτυο !   

Οι εκπομπές είναι ανταποκρίσεις από τη Λέσβο των κυριότερων γεγονότων που συμβαίνουν στο πλαίσιο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegeandocs (www.aegeandocs.gr ) που υποστηρίζεται σταθερά από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ήδη από τη ίδρυση του εδώ και τέσσερα χρόνια.  Συνεντεύξεις με σκηνοθέτες, καταγραφές εκδηλώσεων του φεστιβάλ, τρέιλερ ταινιών αλλά και εικόνες από τη ζωή και τις ιδιαιτερότητες της στη Λέσβο βγαίνουν «στον αέρα» της ΕΡΤ κάθε βράδυ στις 23.30.

Την έρευνα, παρουσίαση, εικονοληψία, ηχοληψία και πρώτο μοντάζ  κάνουν οι φοιτητές του τμήματος υπό την καθοδήγηση του επ. Καθηγητή σκηνοθεσίας του τμήματος Γιάννη Σκοπετέα.   Στη συνέχεια το post production ολοκληρώνεται στο στούντιο Digapictures/Aβαγιανός.

Aναλυτικά, οι συντελεστές της εκπομπής είναι:  

 

Παρουσίαση : ΛΕΝΙΩ ΜΥΡΙΒΗΛΗ, επ. Καθηγήτρια Πολιτιστικής Αναπαράστασης Παν. Αιγαίου

Σκηνοθεσία: ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ

Μοντάζ - Post Production: digaPictures / ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ

Διεύθυνση Παραγωγής: ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ - ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Εικονοληψία – Ηχοληψία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ, ΝΙΟΒΗ ΖΟΡΜΠΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΙΛΑΛΗΣ

Ερεύνα – Παρουσίαση: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΒΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΑΡΗΣ, ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΜΠΑΚΟΥΛΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

Executive producer: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ, επ. Καθηγητής Σκηνοθεσίας Παν. Αιγαίου

Παραγωγή : ΤΜHMA ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

relations@aegean.gr

FYSEI THESEI AIGAIO.jpg