Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Μυτιλήνης

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Σ.Σ.ΠΜΜ.ΠΑ.), λειτουργεί σε συνεργασία με το Γραφείο Ψυχολόγων του «Βοστάνειου» Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός απευθύνεται κυρίως στους/στις φοιτητές /τριες όλων των Τμημάτων Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, καθώς και στο Προσωπικό του Ιδρύματος.

ΩΡΑΡΙΟ

Μετά από επικοινωνία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Σταθμού

ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός, στεγάζεται στο Γραφείο 2.4, Ισόγειο του Κτιρίου Επιστημών της Θάλασσας, Λόφος Πανεπιστημίου – Μυτιλήνη.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η φοιτητική ζωή είναι στενά συνυφασμένη με τη μετάβαση σε ένα νέο εκπαιδευτικό αλλά και συχνά ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο. Η φοιτητική ζωή συνήθως συντελείται κατά τη διάρκεια μιας επίσης μεταβατικής περιόδου: της πορείας από την παιδική/εφηβική προς την ενήλικο ζωή. Όπως σε κάθε μεταβατική περίοδο της ζωής, έτσι και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην προσαρμογή ή δυσκολίες στις σχέσεις με τον εαυτό μας ή τους άλλους.

Αν νοιώθετε την ανάγκη υποστήριξης είτε την ανάγκη να μιλήσετε για τις σκέψεις, ή τους προβληματισμούς σας, επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε την επιθυμία σας για ατομική συμβουλευτική συνάντηση. Στο Συμβουλευτικό Σταθμό θα βρείτε ένα περιβάλλον ασφάλειας, πρόθυμο να σας υποδεχτεί και να σας στηρίξει. Για κάθε επικοινωνία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό ισχύει το ιατρικό απόρρητο.

ΔΡΑΣΕΙΣ

Παροχή δωρεάν υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης

για τους/τις φοιτητές/τριες και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το Γραφείο Ψυχολόγων του «Βοστάνειου» Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης ( Γ.Ν.Μ.) στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Παροχή δωρεάν υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης

για τους/τις φοιτητές/τριες και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το Γραφείο Ψυχολόγων του Γ. Ν. Μ. στο χώρο του Νοσοκομείου εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Διοργάνωση σεμιναριακών δράσεων εκπαίδευσης/κατάρτισης σε θέματα συμβουλευτικής

για το προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τα στελέχη του Γραφείου Ψυχολόγων του «Βοστάνειου» Γ.Ν.Μ.

Διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων/δράσεων που αφορούν σε θέματα ψυχικής υγείας, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής

στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικά:

2251-351184  (Γραφείο Ψυχολόγων Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης- κα. Ευτυχία Γιακουμή και κα. Σπύρου Στέλλα)

Email :

Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος: symvouleutikos-stathmos-lesvou@aegean.gr

* Υποχρεωτικά Πεδία