ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανάρτηση: 4 ΜΑΙ 2017


Θέμα : Σεμινάριο του Γραφείου Ψυχολόγων του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Το γραφείο Ψυχολόγων σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνει σεμινάριο για τους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Πανεπιστημιακή Μονάδα Λέσβου) με εισηγήτριες τις ψυχολόγους του νοσοκομείου κα Γιακουμή Ευτυχία και κα Σπύρου Στέλλα. Το θέμα του σεμιναρίου είναι : «Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας».

 

Στόχος αυτής της ενέργειας, είναι οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου (διοικητικοί υπάλληλοι, διδάσκοντες κλπ) να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες αναγνώρισης και ορθής αντίδρασης απέναντι σε τυχόν σοβαρά ψυχοσυναισθηματικά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν σε μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια επαρκή ενημέρωση σχετικά με το πώς να διαχειριστούν συγκεκριμένες καταστάσεις ψυχικής υγείας έως ότου να λάβει χώρα η παρέμβαση από ειδικό (ψυχολόγο, ψυχίατρο).

 

Το εν λόγω σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε μία δίωρη συνάντηση (με προοπτική επανάληψης ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος), στις 10-05-2017 και ώρα 14:30 μ.μ. στην αίθουσα Γ’ του κτιρίου ΞΕΝΙΑ Ι.

 

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας

 

Οι Ψυχολόγοι

 

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας

 

Οι Ψυχολόγοι

Σπύρου Στέλλα    Γιακουμή Ευτυχία