• Σ.Α.Ε. - Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Ρόδος.

  • Ομάδες - Αγωγής Υγείας.

  • Συμβουλευτική - Ατομική - Ομαδική Φοιτητών.

  • Δίκτυο - Εθελοντών Φοιτητών.

  • Συμβουλευτική - Οικογένεια - Ομαδική Γονέων.

Είμαστε δίπλα σας από την αρχή έως το τέλος των σπουδών σας ...

Σας καλωσορίζουμε στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αν νοιώθετε την ανάγκη στήριξης, την ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς ή τους φόβους σας, επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε συμμετοχή σε μια από τις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης ή ατομικής συμβουλευτικής. Στο Συμβουλευτικό Σταθμό θα βρείτε ένα περιβάλλον ασφάλειας, πρόθυμο να σας υποδεχτεί και να σας στηρίξει.


Τσαμπαρλή Αναστασία
Διευθύντρια του Συμβουλευτικού Κέντρου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας
Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστήμιο Αιγαίου

o

O Σταθμός ...

της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Σ.Σ..Σ.A.E.ΠA.) ιδρύθηκε το 2010 με πρωτοβουλία και απόφαση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου(Αρ….) και λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2011.

o

Το Κέντρο ...

δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης ή ατομικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον απόλυτης εχεμύθειας και έχει ως στόχο να προάγει την επικοινωνία και μια δυναμική στήριξης.

o

Το Κέντρο ...

λειτουργεί ως ένα πλέγμα ψυχολογικής στήριξης των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας καθόλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να δώσουν λύσεις σε κάποια προσωπικά τους προβλήματα και αναζητούν βοήθεια ή επιθυμούν να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους για σημαντικά θέματα που τους απασχολούν.

o

Η Φοιτητική Ζωή ...

είναι μια δημιουργική περίοδος της ζωής που μας δίνει μεν τη δυνατότητα να ζήσουμε νέες εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα απαιτεί να προσαρμοστούμε στη συνθήκη του νέου εκπαιδευτικού και κοινωνικού πλαισίου. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με δυσκολίες που μπορεί να συνδέονται με τις προσωπικές μας σχέσεις, με αναπάντεχες απώλειες ή άλλα απρόσμενα γεγονότα.

l

Σε ποιους απευθύνεται ο Συμβουλευτικός Σταθμός;

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Ψυχολογικής Υποστήριξης της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αιγαίου, είναι μια υπηρεσία, η οποία ιδρύθηκε με στόχο να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει. Συγκεκριμένα, σου δίνει αφενός τη δυνατότητα συμμετοχής σε ατομική και ομαδική συμβουλευτική και αφετέρου, σε πολιτισμικές και άλλες δραστηριότητες μαζί με άλλους φοιτητές της πανεπιστημιακής κοινότητας.

 

Πού στεγάζεται;

Για ραντεβού μπορείς να μας συναντήσεις στο Κτίριο Κλεόβουλος, στο ΙΣΟΓΕΙΟ (πρώην "Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας"), οδός Δημοκρατίας 1, Ρόδος 85100. Θα μας βρεις τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 16:00 - 20:00.

Επίσης μπορείς να μας καλέσεις στο 22410 99096 ή να στείλεις email στο: SPsySAE@aegean.gr