Πρόσκληση για Συμμετοχή Φοιτητών του Τμήματος Γεωγραφίας και των Υπολοίπων Τμημάτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Θερινό Σχολείο Πάρου:

Μυτιλήνη, 1 Μαρτίου 2006 

Το Θερινό Σχολείο Πάρου του Τμήματος Γεωγραφίας θα λειτουργήσει για τρίτο συνεχή χρόνο από 17 Ιουλίου 2006 έως και 28 Ιουλίου 2006 στις Λεύκες Πάρου με φιλοξενία των φοιτητών από το Δήμου Πάρου. Το θέμα που θα απασχολήσει φέτος τις διαλέξεις του Θερινού Σχολείου είναι: «Νησιωτικός Χώρος και Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη».

Όσοι από τους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Γεωγραφίας και των υπολοίπων Τμημάτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο Πάρου μπορούν να κάνουν αίτηση στην Γραμματεία του Τμήματος Γεωγραφίας. Το Θερινό Σχολείο Πάρου του Τμήματος Γεωγραφίας εντάσσεται στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του και υπολογίζεται στο πλαίσιο των μαθημάτων του Εαρινού  Εξαμήνου του Τμήματος Γεωγραφίας.

Ο αριθμός των τελειοφοίτων φοιτητών που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν από το Τμήμα Γεωγραφίας θα ανέλθει στους 10. Από τα υπόλοιπα Τμήματα της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης οι αιτούντες θα συμπεριληφθούν σε κοινή ομάδα με τους τελειόφοιτους φοιτητές και αποφοίτους που θα προέρχονται από όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των 10 ατόμων του Τμήματος Γεωγραφίας θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα τελειόφοιτοι φοιτητές από τα υπόλοιπα Τμήματα της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Μυτιλήνης, εφ’ όσον δηλώσουν το μάθημα του Θ.Σ. ως Προαιρετικό στο Δελτίο Εγγραφής Μαθημάτων τους. Σε περίπτωση πληθώρας αιτήσεων θα γίνει κλήρωση στην Γενική Συνέλευση του Τμήματος.

Προθεσμία κατάθεσης για τελειόφοιτους άλλων Τμημάτων: 2.6.2006

Πληροφορίες στην Γραμματεία του Τμήματος Γεωγραφίας, στα τηλέφωνα 22510-36400 και 22510-36426.

Αιτήσεις συμμετοχής κατατίθενται στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Γεωγραφίας, Λόφος Πανεπιστημίου, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη, Υπόψη κας Ελένης Γουρνέλου, ή και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: egou@aegean.gr

Καθηγητής, Εμμανουήλ Β. Μαρμαράς                                

Δήλωση Συμμετοχής

 

   
   
   
   
Δήλωση Συμμετοχής
 

 

Κορυφή Σελίδας