ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ

                                                                                    Μυτιλήνη, 29 Σεπτεμβρίου 2006

                                                                                    Αριθμ. Πρωτ.: 8

 Προς: Διοικητικό Προσωπικό        

           Πανεπιστημίου Αιγαίου       

                                                                                                                                      

Αγαπητές/οί συνεργάτες,

         Στις 10.10.2003 είχε σταλεί το αριθμ. 5455/10.10.2003 έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης με θέμα «Διαδικασία χορήγησης άδειας», το οποίο επισυνάπτεται. Ως προς την διαδικασία χορήγησης άδειας έχει επέλθει μία τροποποίηση, μετά από συνάντηση των Διευθυντών και των Προϊσταμένων Γραμματειών των Τμημάτων της έδρας του Ιδρύματος με τον κ. Πρύτανη το καλοκαίρι του 2004. Συγκεκριμένα, η άδεια των Προϊσταμένων των Γραμματειών των Τμημάτων της έδρας του Ιδρύματος εγκρίνεται από τον/ην Γενικό/ή Διευθυντή/ντρια Διοικητικής Υποστήριξης. Κατά τα λοιπά η αναφερόμενη στο άνω έγγραφο διαδικασία συνεχίζει να ισχύει μέχρι σήμερα.

 Επειδή ως Πρυτανικές Αρχές αντιλαμβανόμαστε τη μη κανονικότητα της ροής των αδειών και συνακολούθως τη συσσώρευση μεγάλων χρονικών διαστημάτων, που στην ουσία αντιστοιχούν και σε έλλειψη ανάπαυσης του προσωπικού, και επειδή  επιθυμούμε για συντονιστικούς λόγους να έχουμε σαφή εικόνα της ροής των αδειών απουσίας του διοικητικού προσωπικού, εφεξής κάθε άδεια για να έχει ισχύ πρέπει να φέρει και την, με υπογραφή, έγκριση του κ. Κων/νου Ζώρα, Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού.

 Συγκεκριμένα, όλες οι άδειες με την ολοκλήρωση της αναφερόμενης στο ως άνω επισυναπτόμενο έγγραφο διαδικασίας, είτε έχουν εγκριθεί είτε έχουν απορριφθεί, θα προσκομίζονται από τον αντίστοιχο Διευθυντή και έχοντα την ευθύνη έγκρισης, στον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού για έλεγχο και τελική έγκριση. Υπογραμμίζουμε ότι δεν είναι δυνατή η απουσία υπαλλήλου εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η άνω διαδικασία στο σύνολό της. Εξαίρεση αποτελούν, βέβαια, οι έκτακτες περιπτώσεις κατά τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται την ημέρα απουσίας για ειδικό, συγκεκριμένο και επείγοντα λόγο. Όσον αφορά στις άδειες των Πανεπιστημιακών Μονάδων εκτός της έδρας του Ιδρύματος, αφού ολοκληρωθεί η αρχική έγκρισή τους από τον οικείο Διευθυντή, θα αποστέλλονται με fax στο 36029 ή 36019 και η άνω διαδικασία θα συνεχίζεται τηλεφωνικά ενώ τα έντυπα των αδειών θα επιστρέφουν στην Πανεπιστημιακή Μονάδα με fax υπογεγραμμένα από τον Αντιπρύτανη προκειμένου να είναι δυνατή η χορήγηση της άδειας.

 Η εν λόγω ρύθμιση ισχύει από τη 2α  Οκτωβρίου 2006.

 Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

  

Ο Αντιπρύτανης

Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού

 Κώστας Ζώρας

                                                Αναπληρωτής Καθηγητής

  

Κοιν.: ▪ Πρύτανης

          ▪ Αντιπρυτάνεις

                                                                  

Συν.: Υπ’ αριθμ. 5455/10-10-2003 έγγραφο        

 
 

 

Κορυφή Σελίδας