ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ

                                                                                    Μυτιλήνη, 29 Σεπτεμβρίου 2006

                                                                                    Αριθμ. Πρωτ.: 7

 Προς: Διοικητικό Προσωπικό

           Πανεπιστημίου Αιγαίου

                                                                    

Αγαπητές/οί συνεργάτες,

 Όταν έγγραφο προωθείται στον Πρύτανη ή στους Αντιπρυτάνεις προς υπογραφή πρέπει εφεξής στο κάτω μέρος του εγγράφου να αναφέρονται τα ονόματα του συντάκτη και του αρμόδιου Διευθυντή ή Προϊσταμένου Τμήματος, οι οποίοι οφείλουν να το προσυπογράψουν πριν την προώθηση του εγγράφου στον Πρύτανη ή στους Αντιπρυτάνεις, σημειώνοντας και την ημερομηνία προσυπογραφής. Σε περίπτωση διαφωνίας  του συντάκτη ή του αρμόδιου Διευθυντή ή Προϊσταμένου Τμήματος με το περιεχόμενο του εγγράφου αυτό δηλώνεται παραπλεύρως της υπογραφής τους.

 Σε κάθε περίπτωση στον Πρύτανη και στους Αντιπρυτάνεις προωθούνται δύο έγγραφα, το ένα με την ως άνω μορφή (υπογραφές στο κάτω μέρος) και το άλλο χωρίς αυτή την προσθήκη, το οποίο και θα υπογράφει τελικώς ο Πρύτανης ή ο Αντιπρύτανης. Στο αρχείο φυλάσσονται τόσο το πρωτότυπο υπογεγραμμένο από   τον Πρύτανη ή τους Αντιπρυτάνεις καθώς εκείνο με τις υπογραφές  του συντάκτη ή του αρμόδιου Διευθυντή ή Προϊσταμένου Τμήματος.

 Τα παραπάνω ισχύουν και στις περιπτώσεις που το έγγραφο αποστέλλεται ηλεκτρονικά (κυρίως από Πανεπιστημιακές Μονάδες εκτός της έδρας) με μόνη διαφορά ότι:

Το έγγραφο αποστέλλεται ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του συντάκτη προς τον αρμόδιο Διευθυντή ή Προϊστάμενο Τμήματος. Στη θέση της προσυπογραφής ο συντάκτης γράφει «Συμφωνώ» ή «Προσυπογράφω». Ομοίως ο αρμόδιος Διευθυντής ή Προϊστάμενος Τμήματος προωθεί το ηλεκτρονικό μήνυμα του συντάκτη στο Πρύτανη ή στον Αντιπρύτανη σημειώνοντας «Συμφωνώ» ή «Προσυπογράφω» κάτω από το όνομά του. Εννοείται ότι σε περίπτωση διαφωνίας αυτή διατυπώνεται όπως και στην α΄ παράγραφο.

 Τέλος, ακολουθεί κοινό σχέδιο των προσυπογραφών.

 Η εν λόγω ρύθμιση ισχύει από τη 2α Οκτωβρίου 2006. 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

(Όνομα)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ή

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

(Όνομα)

 

Υπογραφή

 

 

 

Ημερομηνία

 

 

 

Ο Αντιπρύτανης

Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού  

Κώστας Ζώρας

Αν. Καθηγητής

Κοιν.: ▪ Πρύτανης

          ▪ Αντιπρυτάνεις

       

 
 

 

Κορυφή Σελίδας