Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Υπηρεσία Ανακοινώσεων.

Δικαιολογητικά εγγραφής ακαδημαϊκού έτους 2006-2007.

  Για την εγγραφή τους οι νεοεισαχθέντες φοιτητές/τριες ή το νόμιμο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, θα πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία του οικείου Τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 

1) Τίτλος απόλυσης. Απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.

Σε περίπτωση που υποβάλλεται απολυτήριο ή πτυχίο στην πρωτότυπη έκδοσή του, αυτό μπορεί να αποσυρθεί, όταν ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει αντίστοιχο αποδεικτικό ή φωτοαντίγραφο.

2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 στην οποία ο εισαγόμενος δηλώνει ότι δεν είναι γραμμένος σε άλλο Τμήμα ή Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα

3) Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας. (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες)

4) Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας. Όχι επικυρωμένο

5) Για τους αποφοίτους του Ενιαίου Λυκείου, επικυρωμένο αντίγραφο της Βεβαίωσης του Ενιαίου Λυκείου στην οποία αναφέρονται οι βαθμοί του αποφοίτου που λαμβάνονται υπόψη για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

6) Ιατρική Εξέταση. Γνωματεύσεις ακτινογραφίας θώρακος, δερματολόγου και παθολόγου από Κρατικό Νοσοκομείο ή ασφαλιστικό φορέα ή ιδιώτη γιατρό. 

Οι άρρενες φοιτητές που επιθυμούν να τους χορηγηθεί από τη Γραμματεία του Τμήματός τους Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική Χρήση θα πρέπει να προσκομίσουν πέραν των υπολοίπων δικαιολογητικών και το Πιστοποιητικό περί εγγραφής στα μητρώα αρρένων, που εκδίδεται από τον εκάστοτε Δήμο, στον οποίο βρίσκεται η οικογενειακή μερίδα του φοιτητή. 

Υποψήφιος που έχει εγγραφεί σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και εισάγεται σε άλλη Σχολή ή Τμήμα δεν μπορεί να εγγραφεί στη νέα Σχολή ή στο Τμήμα εισαγωγής του, αν δεν διαγραφεί προηγουμένως από την σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος. 

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθούν από 18 έως 29 Σεπτεμβρίου 2006.

 

 

Κορυφή Σελίδας