Διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας
  Θερινά Σχολεία
Προγράμματα ανταλλαγής AIESEC
  Πειραματικά Σχολεία
  Διαπανεπιστημιακές Συνεργασίες

 

Η AIESEC είναι το διεθνές δίκτυο πολλαπλών ευκαιριών για νέους, για να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τις ικανότητές τους.  Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μη κυβερνητικούς οργανισμούς στον κόσμο, παρών σε 800 Πανεπιστήμια και 89 χώρες.

Στα πλαίσια της δραστηριότητας της AIESEC πραγματοποιούνται κάθε χρόνο 3500 ανταλλαγές και 350 συνέδρια κατά προσέγγιση. Μέσα από την AIESEC οι φοιτητές κερδίζουν έντονες εμπειρίες, όπως εργασία στο εξωτερικό, επαφή με το διεθνές περιβάλλον, γνωριμία με νέους ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε ομάδες με κοινούς στόχους, δυνατότητα να γίνεις ομαδάρχης, επαφή με τον εθελοντισμό. 

Βασική δραστηριότητα της AIESEC είναι το Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης, μέσω του οποίου, φοιτητές 3ου έτους και άνω, πρόσφατοι πτυχιούχοι και μεταπτυχιακοί, μπορούν να ζήσουν και να εργαστούν σε μια χώρα του δικτύου της AIESEC από 2 μήνες ως 1,5 χρόνο. Το Πρόγραμμα είναι ανοικτό για όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Παράλληλα με το Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης, διοργανώνονται Τοπικά, Εθνικά, και Διεθνή συνέδρια για τα μέλη της AIESEC και τους φοιτητές του Προγράμματος. Μπορεί να υπάρχει συμμετοχή σε αυτά ή και συμβολή στη διοργάνωσή τους.

Πρακτικά, τα μέλη της AIESEC συνεργάζονται εθελοντικά σε ομάδες διοργανώνοντας και υλοποιώντας το Πρόγραμμα και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Οργανισμού.

Μπορείς να γίνεις μέλος, να φύγεις με το Πρόγραμμα, να κάνεις και τα δύο, να δημιουργήσεις ο ίδιος το δικό σου μονοπάτι!  

Ψάχνεις λοιπόν, για ευκαιρίες ή τις δημιουργείς;  

Για παραπάνω πληροφορίες δες στο www.aiesec.gr  και www.aiesec.org   

 

 

Μπορείς να μας βρεις στο υπόγειο του Μιχάλειου κτιρίου στη Χίο. Ενώ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα εξής τηλέφωνα και email:

Γραφείο:

Τηλέφωνο: 2271035097

e-mail: aiesec@ba.aegean.gr

Πρόεδρος – Δήμητρα Μπελιά

Τηλέφωνο: 6934015563

 e-mail: dimitra.belia@aiesec.net

Υπεύθυνος μελών – Χριστόφορος Σπηλιοτόπουλος

Τηλέφωνο: 6976463527

e-mail: christophoros.spiliotopoulos@aiesec.net

 

 

 

 

Κορυφή Σελίδας