Αιγαιακός Πανεπιστημιακός Αθλητισμός
Φοιτητικές Πολιτιστικές Ομάδες
  Πολιτιστική Εβδομάδα
     

 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει κάθε χρόνο πλήθος συνεδρίων, επιστημονικών διημερίδων, ημερίδων και εκδηλώσεων με εξέχοντες επιστήμονες και καλλιτέχνες, τα οποία έχουν στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών σε γνωστικούς χώρους που άπτονται των διδακτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του.

Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει δημιουργήσει δομές για την υποστήριξη των αναγκών των φοιτητών και για την προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού στα ακριτικά νησιά του Αρχιπελάγους, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη της ελεύθερης έκφρασης και του αυτοσχεδιασμού.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου δραστηριοποιούνται με ποικίλους τρόπους στη νησιωτική κοινωνία του Αιγαίου. Η δραστηριότητά τους αυτή συμβάλει στην αναζωογόνηση των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών αλλά και στην ολοκλήρωσή τους, καθώς πέρα από τις πανεπιστημιακές γνώσεις, γνωρίζουν την τοπική κοινωνία, τις ιδιαιτερότητες της, τους περιορισμούς της, την ομορφιά του νησιωτικού τοπίου και τους ανθρώπους της. Οι δραστηριότητες των φοιτητών οργανώνονται από διάφορες πολιτιστικές ομάδες, καθώς επίσης, και από τους φοιτητικούς συλλόγους των πανεπιστημιακών τμημάτων.

ΝΕΟ Πρόγραμμα Κάρτας Προνομίων

 

 

 

 

 

Κορυφή Σελίδας